Navigáció

Szabó Gyuri bácsi neve nem ismeretlen a népi gyógyászatot tanulmányozók körében. A bükki füvesember évek óta foglalkozik a gyógynövényekkel és azok jótékony hatásaival, jelenleg ő az egyik legismertebb képviselője a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak.  Januárban Békésre látogat, hogy megossza tudását az érdeklődőkkel.

Szabó Gyuri bácsi több évtizede azon munkálkodik, hogy munkájával, tudása legjavával segítse azokat az embereket, akik nyitottak és kíváncsiak a kiegészítő gyógymódok iránt,  népnevelő, felvilágosító tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el több fontos fórumon is. Intézményünkben tartott előadásának címe: Gyógynövényekkel az egészségmegőrzésért! 
 
Az előadás előtt és után is lehetőség nyílik arra, hogy vásároljanak Gyuri bácsi gyógynövényeiből, termékeiből.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes helyfoglaláshoz kötött. Helyet foglalni személyesen a Kecskeméti Gábor Kulturális központ recepcióján lehet, illetve online. Helyfoglalásért kattintson ide. A lefoglalt helyeket az előadás napján 16:45 percig áll módunkban fenntartani, így kérjük Önöket, hogy érkezzenek időben.

 
Időpont: 2017. január 16. (hétfő) 17:00 
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630, Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
A rendezvényre a belépés ingyenes!
 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!