Navigáció
 
Három évvel ezelőtt indult útjára a Békési Advent programsorozat helyi intézmények és civilszervezetek összefogásával. Négy hétvégén keresztül kézműveskedhettünk, vasárnaponként pedig együtt hangolódhattunk a közelgő ünnepekre.
Nem telhettek el a péntekek karácsonyi készülődés nélkül, hiszen kézműves foglalkozásokra vártuk az ügyeskedni vágyó kicsiket és nagyokat. Szebbnél szebb alkotások születtek minden alkalommal, reméljük, az együtt készített koszorúk, mécsestartók, a mézeskalács finom illata, a karácsonyfadíszek mind felidézik az együtt töltött időt, a közös várakozást.
Advent vasárnapjain a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület, a békési Piacfelügyelet és a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület, a KÉSZ békési csoportja, valamint intézményünk a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szervezett ünnepi műsort, ahol a köszöntők után áldások hangoztak el, majd kezdődhettek vidám ünnepváró műsorok. A város főterén minden vasárnap szeretetvendégséggel vártáka  szervezők az érdeklődőket, valamint adventi kirakodóvásár színesítette a hétvégéket, ahol finomabbnál finomabb ételek és igazi kézműves kincsek várták a látogatókat. 
 
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!
 
Tartsanak velünk jövőre, 2017-ben is!