Navigáció

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadása kivetítőn is követhető lesz intézményünk aulájában, melyre jegyek még válthatóak! 

Szabó Gyuri bácsi neve nem ismeretlen a népi gyógyászatot tanulmányozók körében. A bükki füvesember évek óta foglalkozik a gyógynövényekkel és azok jótékony hatásaival, jelenleg ő az egyik legismertebb képviselője a mai modern népgyógyászatnak és a gyógynövényes gyógyításnak.  Januárban Békésre látogat, hogy megossza tudását az érdeklődőkkel.
 
Szabó Gyuri bácsi több évtizede azon munkálkodik, hogy munkájával, tudása legjavával segítse azokat az embereket, akik nyitottak és kíváncsiak a kiegészítő gyógymódok iránt,  népnevelő, felvilágosító tevékenységét számos kitüntetéssel ismerték el több fontos fórumon is. Intézményünkben tartott előadásának címe: Gyógynövényekkel az egészségmegőrzésért! 
 
Az előadás előtt és után is lehetőség nyílik arra, hogy vásároljanak Gyuri bácsi gyógynövényeiből, termékeiből.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a  nagyterembe, minden jegy elkelt.

A rendezvény napján, az előadással egyidejűleg kivetítőn is nézhetik Gyuri bácsit aulánkban. Jegyek személyesen válthatóak intézményünk nyitvatartási ideje alatt, hétfőtől péntekig 8-20 óráig. 

Időpont: 2017. január 16. (hétfő) 17 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Bővebb információ: +36 66 411 142 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!