Navigáció
 
Nincs kifogás! Elkezdődött az újév, biztosan Te is tettél számos fogadalmat… fogadjunk, hogy közöttük volt az „idén lefogyok”, vagy „többet sportolok” mondat is. Segíteni szeretnénk, hogy ezek a célok ne csak idézőjelesek legyenek és jövőre még frusztráltabban és még több plusz kilóval indulj neki az újabb nagy elhatározásoknak.
Mi, békési lányok, asszonyok megtaláltuk végre azt az életformát, amiben örömünket leljük. Szeretünk táncolni, egymás társaságát, a jó bulikat, aminek mintegy kiszolgáló eszköze a közös zumbázás. Ez nem az izzasztó, fáradtságos, unalomig ismételt gyakorlatsorokról szól, hanem rólunk, arról, hogy kipirosodva bár, de fülig érő szájjal indulunk haza és nem mellékesen még csinosodunk is.
Tavaly februárban szerveztük az első, nagyszabású, téli zumba összejövetelünket, mely nagyjából egy időbe esett a békési zumbás csoport megalakulásával a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban. Ez a mi születésnapunk, az újjászületésünk napja. Szeretnénk megosztani veled is az élményt és várunk 2017. február 26-án (vasárnap) 15 órára Békésre a városi sportcsarnokba a Bye-bye Winter Zumba Party-ra.
 
Kedvezményes jegyek: 
– 2017.02.13. éjfélig, akár átutalással is: 1500 Ft/fő, Békés Kártyával 1200 Ft/fő.
– 2017. 02.14-től: 2000 Ft/fő
– 14 éves kor alatt ingyenes.
 
A party házigazdája Kiss Viktória táncpedagógus, ZIN zumba oktató, sztárvendég Zsolnai Tamás ZIN zumba oktató.
 
Gyere el és próbáld ki! Tapasztald meg miről is beszélünk és légy a zumba imádók csapatának a tagja!
 
Bővebb információ: