Navigáció

Itt a farsang időszaka, amelynek elmaradhatatlan édessége a fánk. Ennek az egyszerű, valamennyiünk által kedvelt desszertnek az elkészítése sokaknak okoz fejtörést, pedig néhány jól bevált praktikával, igazán nem nagy ördöngösség az asztalra varázsolni. 

Februári Bio-konyhánkban fánkot fogunk sütni Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezetésével. A szakkör ezúttal a megszokottól eltérő időpontban, 2017. február 11-én szombaton 16 órakor kezdődik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban a IV. Békési Farsangi Forgatag programjain belül. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, akik elsajátítanák a fánkkészítés praktikáit és szívesen megkóstolnák a végeredményt. 

A részvétel ingyenes.

A IV. Békési Farsangi Forgatag részletes programjáról ide kattintva olvashat.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.