Navigáció
 
Idén negyedik alkalommal hirdetjük meg városunk farsangi mulatságát, ahová szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt. Már lehet jelentkezezni a IV. Békési Farsangi Forgatag gyermekrajzpályázatára, a jelmezversenyre, és a fánkversenyre is.

Gyermekrajz pályázat

Rajzpáláyzatot hirdetünk, két korcsoportban: óvodásokank és az általános iskolás alsó tagozatos tanulóinak. Nevezni a rajzversenyre személyenként 1 db A/4-es rajzzal lehet. A kitétel csupán annyi, hogy az alkotás témája a farsang legyen. A rajzokat 2017. február 9. (csütörtök) 19:00 óráig várjuk a kulturális központ recepciójában, amelyre kérjük feltüntetni az alkotó nevét, életkorát, címét vagy elérhetőségét illetve, hogy melyik iskolába vagy óvodába jár. A beérkezett rajzokból kiállítást szervezünk a kulturális központ aulájában. A közönség szavazata alapján dől el 2017. február 11-én a IV. Békési Farsangi Forgatag idején, hogy kié lesz a legszebb mű. A korcsoportonként legtöbb szavazatot kapó rajz alkotója díjazásban részesül.
 

Fánkverseny

Idén is keressük Békés város legszebb, legfinomabb és legkülönlegesebb fánkjait.  A versenyen való részvétel feltételei egy tálca fánk és a recept. A fánkokat 2017. február 11-én (szombat) 16:00 óráig várjuk. Eredményhirdetés 17:00-tól a IV. Békési Farsangi Forgatagon a kulturális központ aulájában. A nyertes fánkok és tulajdonosaik díjazásban részesülnek.
 
 

Jelmezverseny

A farsang nélkülözhetetlen versenye a jelmezverseny, melyre korhatár nélkül várjuk jelentkezőinket 2017. február 11. 17:00 óráig. Ne feledjétek a jelmezben érkező vendégeink egy fánkot és tombolajegyet kapnak ajándékba.


A IV. Békési Farsangi Forgatag részletes programjáról ide kattintva olvashat. 

 
Űzzük el együtt a telet!