Navigáció

Úgy érzed tehetséges vagy? Szeretnéd kipróbálni magad közönség előtt, de eddig csak otthon a zárt falak mögött próbálkoztál?

Akkor ez a lehetőség Neked szól! A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ tehetségkutató versenyt hirdet, melyre még várjuk a nevezéseket! Jelentkezést minden kategóriában elfogadunk pl.: vers, ének, hangszer, modern és klasszikus tánc, akrobatika, klasszikus zene, bűvészet, hasbeszélés, stand-up comedy, bohózat stb.
 
A zsűri elnöke Pocsai Ildikó zenetanár. További zsűritagok: Seregi Zoltán a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, Katkó Ferenc a Békéscsabai Jókai Színház színművésze, Mucsi András Békés város tanácsnoka, Mahovics Tamás néptáncpedagógus a békési Belencéres Néptáncegyesület művészeti vezetője és a Népművészet Ifjú Mestere, Bagoly László az Alapfokú Művészeti Iskola vezetője.
 
Támogatóink jóvoltából értékes nyereményekkel tudjuk jutalmazni nyerteseinket.  A verseny fődíja egy egyhetes nyaralás Fonyódon. További nyereményeink: egy 2 fős hosszúhétvége Hajdúszoboszlón az Enter Center Apartmanházban, családi belépők a Nyíregyházi Állatparkba és sok más nyeremény, ajándéktárgy.
 
A Ki-Mit-Tudra? személyesen jelentkezni a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ recepciójában lehet intézményünk nyitvatartási idejében vagy online ide kattintva.
 
Az elődöntő időpontja: 2017. április 1.  (szombat) 9:00
Az elődöntő helyszíne: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
Gyere el és mutasd meg mit tudsz, hisz a színpad a tiéd!