Navigáció

Bizonyára sokan jártak már erdőben, akár családdal, akár barátokkal. Mások a hangok, a zörejek, az illatok, mint a városban. 

Tisztább a levegő, a szél is másképp fúj. Ha éberek vagyunk, több madárral és állattal is találkozhatunk.  Az erdőre sokféleképpen lehet gondolni. Az erdőben le kell lassulni, ki kell kapcsolni a külvilágot.

Molnár Ildikó békéscsabai amatőr művész – ahogy ő fogalmaz – nem fotósként, hanem egyszerű pedagógusként örökíti meg fényképezőgépével a szép és színes pillanatokat. Kirándulásainak kedves pillanatait képein keresztül szeretné megőrizni és megmutatni másoknak, hiszen minden fotójához fűződik valamilyen élménye. Nagyon szeret fotózni, természetben kirándulni, s pedagógusként a gyermekeket is a természet szeretetére neveli. Álma, hogy a ma még csak hobbinak számító fotózásból a későbbiekben igazi fotóssá nője ki magát.

Molnár Ildikó kiállítása 2017. május 19-én (pénteken) 17.30 órakor nyílik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.)

A kiállítást megnyitja: Tárkány-Kovács József történész

Közreműködik: Örkényi Virág és Szilágyi Klaudia

A kiállítás megtekinthető: 2017. június 14-ig az intézmény nyitvatartási ideje alatt.

Belépés díjtalan!

Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!