Navigáció
 
Izgalmakkal teli délutánnak lehettek részesei, akik ellátogattak a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba május 1-jén.
A tehetségkutató verseny áprilisi elődöntője után a zsűritagok döntése alapján 21 jelentkező mutathatta be a színpadon, hogy Ki-Mit-Tud? Láthattunk különféle táncos produkciókat és volt aki verssel, dallal vagy zenés előadással készült a megmérettetésre.
A zsűri tagjai az utolsó műsorszám után félrevonultak, hogy kiértékeljék a produkciókat és meghozzák a nagy döntést. Ebben a szünetben Lakatos Rudolf a tavalyi I. Békési Ki-Mit-Tud? tehetségkutató verseny első helyezettje énekelt a közönségnek, ezzel is oldva a pattanásig feszült helyzetet.
 
A zsűri döntése alapján a II. Békés Megyei „Ki-Mit-Tud?” tehetségkutató verseny dobogósai a következő előadók lettek:
 
I. helyezett: Miszlai Márton (ének)
I. helyezett: Serbán Erzsébet (tánc)
II. helyezett: Antóni Benjámin (ének)
III. helyezett: Baráth Beáta (mazsorett)
 
Gratulálunk minden versenyzőnek!
 
Azok se csüggedjenek, akik idén nem értek el helyezést, hiszen jövőre is tervezzük a Békés Megyei Ki-Mit-Tud? tehetségkutató verseny megrendezését, melyre visszavárunk mindenkit!
 
Támogatóink:  
Nemzeti Kulturális Alap, Békés Város Önkormányzata, Bagoly Vendéglő, Barta István Zoltán, Békési Húsfeldolgozó Kft., Csaba Center, Csapó Pékség, Dübögő Szálloda, Étterem és Esküvőház, Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet Békési Kirendeltsége, Enter Center Apartmanházak – Hajdúszoboszló, Fotobrille Optika – Szemüvegek Háza, Gemma Cégcsoport, Hidashát Zrt.,Hot Drink Kft., Nyíregyházi Állatpark, Prevail Co. Kft., Szilágyi Erzsébet