Navigáció

Az év legrövidebb éjszakáján a nyári napfordulót – az év leghosszabb nappalát és legrövidebb éjjelét – ünnepeljük. 
A régi kultúrákban úgy vélték, hogy a fény a téli napfordulón születik meg, és a nyári napfordulón ér uralkodásának csúcsára. Ez a nap termékenység- és bőségünnep volt, melynek hagyományai mai keresztény neve ellenére – Keresztelő Szent Jánosról, szláv nevén Szent Ivánról nevezték el – jóval régebbre nyúlnak vissza.
 

A Természetesen az egészség felé klub! júniusi előadásán Szent Iván éjjelének történetében és misztikumában mélyedhetnek el az érdeklődők. 
Az előadás további részében a Mátrix Drops Computer működését mutatják be az est házigazdái, valamint minden résztvevő ajándék computeres elemzésben részesülhet. A computer által érzékelt és felismert energiamezők alapján, a vizsgált személyek energetikai állapotáról, gyengeségeiről, erősségéről, pszichés-, lelki- vagy spirituális állapotáról lehet pontos leírást adni.
 
Előadók: Kovács-Magyar András gyógyító rendeszerének képviseletében tanítványai-gyógyítók: Kovács Zoltán és Kovács Zoltánné, valamint Kima Norbert a Palmetta a Magyar Népi Kultúráért Egyesület képviseletében
 
Időpont: 2017. június 14. (szerda) 18 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
Bővebb információ: Kovács Zoltán +36 (30) 998-3887
 
A részvétel ingyenes!
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!