Navigáció
 
Közeledik az ősbemutatója Gabnai Sándor: Madzagfalva harangja című színdarabjának. 
A soproni író Békés Város Önkormányzatának és a Kecskeméti Gábor Kulturális Központnak a kiírására pályázott, s a szakmai zsűri a 41 alkotás közül az övét találta a legjobbnak, s nyerte el ezzel azt, hogy a XLI. Békés-tarhosi Zenei Napok idején bemutatásra kerüljön.
 
A fesztivál első programjaként 2017. június 17-én, 19 órakor a díszletként megálmodott kulturális központ aulájában (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.) a nézők állva, a darab aktív részeseként élhetik át magát a történetet, mely Izsó Gábor polgármester úr köszöntőjével kezdődik, s melyen a díszvendég, maga az író is jelen lesz feleségével.
Tege Antal, Gálfy gyűrű-díjas színművész, a darab rendezője igyekszik hűen visszaadni a megálmodott békési történetet, különleges zenei betétekkel, fényekkel, hangulatokkal. Segítségére a Békéscsabai Jókai Színház Színitanházának növendékei lesznek és persze maguk a nézők.
Az előadás alkalmával, gondolva idősebb vendégeinkre is, néhány szék elhelyezésre kerül majd, de nem a darab legfrekventáltabb részén.
 
Amennyiben szeretne Ön is a békési történet részesévé válni, szeretettel látjuk 2017. június 17-én (szombaton).

Jegyek megvásárolhatók a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) nyitvatartási időben vagy online ide kattintva.