Navigáció
 
Ha leráznád a feszültséget, ha leejtenéd a mindennapi gondok terhét, ha csavarnál egyet a szürke hétköznapokon, akkor gyere a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) földszinti tükrös termébe 2017. szeptember 15-én, pénteken 18:00 órakor és fordulj a varázslatos Kelet felé, hogy megismerd táncát és kikapcsolódj.
 
A három hónapos tanfolyam során elsajátíthatod a hastánc alapmozdulatait és testtartását, megismerkedhetsz az alapvető ritmusokkal, a gyakran használt stílusokkal, egyszerűbb kombinációkkal. 
 
Kortól és testalkattól függetlenül minden nőnek ajánljuk, akit kicsit is vonz a keleti világ varázsa, aki új színt vinne mindennapjaiba. Számos kedvező hatása van a testre és a lélekre egyaránt. Amellett, hogy előhozhatja belőled a kecses, de magabiztos istennőt, javítja a testtartást, pozitívan hat az emésztésre, vérkeringésre, fejleszti az egyensúlyérzéket, ritmusérzéket, koordinációt, mélyizmok megmozgatásával formálja a testet.
 
Részvételi díj: 850 Ft/óra
4 alkalmas bérlet – a vásárlástól számított 5 hétig érvényes, tehát 1 hiányzás lehetséges – 3200 Ft (egy óra így 800 Ft)
 
Gyere kényelmes, rugalmas, réteges öltözetben. Cicanadrág, esetleg melegítőalsó testhezálló blúzzal, melegítő felsővel és egy kendővel a derekadon. Általában mezítláb táncolunk, de ha fázósabb vagy, hozz zoknit vagy balett cipőt (pacsnit). Fél liter víz minimum legyen nálad és jó, ha polifoamot is hozol magaddal. 
 
Ha kérdésed van, vagy még informálódnál, az alábbi elérhetőségeken keresheted meg az oktatót, Dukát Erikát: asirahdance@gmail.com, www.asirah.net, 06-30/210-7054