Navigáció
 
Steven Seagal saját filmjeinek producerjeként már a ’80-as években ismerte azt a titkot, amivel férfiak és nők figyelmét egyszerre tudta ugyanazzal a dologgal felkelteni. 
Aikido mesterként nem volt nehéz dolga, hiszen a férfiak szerettek volna olyan harcedzett, erős macsóvá válni, mint ő, a nők pedig pont az ilyen bátor titánok izzadó, verekedős, harci jeleneteitől voltak oda.
 
A békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban most bárki elsajátíthatja Seagal „titkát”, ugyanis Aikido edzésekre várják az érdeklődők jelentkezését. Persze ennek a harcművészetnek a feltalálója nem a színész (azért ő mégsem Chuck Norris), hanem a japán szamurájok több évszázados tapasztalataira épül, az önvédelmet, az ellenfél tiszteletét helyezi előtérbe, kiváló lehetőséget nyújt az összpontosításra, az önismeretre és az önértékelés fejlesztésére.
 
A foglakozásokat Dobóvári Erik 3 danos aikido mester vezeti.
 
Helyszín: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ (5630 Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25. – ifjúsági terem)
 
Bemutató foglalkozás és kipróbálási lehetőség ingyenesen: 2017. október 6. (péntek) 17:00 óra
 
Első edzés időpontja: 2017. október 11. (szerda) 17:00 óra
 
Folyamatosan várjuk a jelentkezőket már 6 éves kortól minden héten szerdán és pénteken 17:00 – 18:30 óráig.
 
Havidíj: 3000 Ft/fő/hó
 
Családi, baráti kedvezmény, amennyiben a havidíjat legalább két fő egyszerre rendezi: 2500 Ft/fő/hó.
 
Gyermekek és felnőttek érdeklődésére egyaránt számítunk, nemtől függetlenül, hiszen a csajokból is válhat harcos amazon!