Navigáció
 
Nem kérdés, hogy a békési zumbás lányok, gyerekek, asszonyok, akik heti több alkalommal is hódolunk szenvedélyünknek a kulturális központban, már nem csak a mozgás miatt járunk össze.
 Mi már szinte egy család vagyunk. Nem csak izzadni szeretünk együtt, hanem jókat enni és bulizni is.
Alkalmat pedig bármikor lehet találni erre. Legutóbb Halloweeni Zumba Party-t tartottunk, amikor gyerekek és felnőttek igyekeztek egymást túllicitálva, rémségesebbnél rémségesebb jelmezbe öltözni, majd egy-egy órát együtt zumbázni, ezt követően a leadott kalóriákat rengeteg házi süteménnyel újra pótolni, melyet aztán ismét leugrálhattunk, hiszen a buli késő este ért véget 2017. november 3-án. Az intézmény aulájában mindeközben akinek kedve támadt kézműves foglalkozás keretében kipróbálhatta kézügyességét is.
 
A lányok annyira belelendültek, hogy másnap Vésztőre ment egy kis csapat, szintén egy jót bulizni, zumbázni. Legközelebb pedig (2017. november 25-én) Tiszaderzsre invitálták a Békésieket, ahol neonparty-s zumba őrület és többek között az országosan elismert ZIN zumba oktató, Zsolnai Tamás vár mindenkit. Mi biztosan ott leszünk!