Navigáció
 
A Családért Alapítvány kiadásában rövidesen megjelenik az Ízig-vérig Békés című kiadvány, amely 192 színes oldalon, közel 250 fotó segítségével mutatja be településünket. 
 
A társadalmi szerkesztőbizottság tagjai hosszú hónapok munkájával 24 fejezetben foglalták össze Békés jelenét. Írnak a város kulturális és egyéb közösségeiről, környezeti-természeti adottságairól, épített és emberi értékeiről, legnagyobb alakjairól, hagyományairól, gasztronómiájáról, sportvilágáról és még sok egyébről. Az exkluzív kivitelezésű, keménykötésű könyvet javarészt Gazsó János és Apáti-Nagy Lajos fotósok az utóbbi egy-másfél évben készített felvételei illusztrálják. 
 
Az Ízig-vérig Békés című kiadványt december 7-én, csütörtökön 17 órától kezdődő ünnepségen mutatják be az olvasóközönségnek. A rendezvény helyszíne a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ. Ugyanekkor, ugyanitt nyílik meg a kiadvány elkészítésében nagy segítséget nyújtó Békési Fotós Klubnak szintén Ízig-vérig Békés címet viselő fényképkiállítása
 
A Szegfű Katalin szerkesztésében elkészült kiadvány ekkor lesz először megvásárolható. Zenés műsor, igazi kulturális élmény és szeretetvendégség várja önöket. A belépés díjtalan.