Navigáció
 
A csípős novemberi hideg ellenére rengetegen jöttek el a kulturális központ új színházi évadának első, fergetegesre sikerült előadására, az Anconai szerelmesekre.
 
Habár a darab a romantikus komédiák jól ismert paneljeiből építkezik, a népszerű slágerekkel „felturbózott” előadás a kiváló hangú színészeknek hála mégis frissnek hatott és – mindenekelőtt – rendkívül szórakoztató módon ábrázolta a szerelmesek (legyenek akár olaszok, akár magyarok) csetlését-botlását. A Veres1Színház társulata (Buch Tibor, Fésűs Nelly, Zorgel Enikő, Sári Évi, Janik László, Pál Tamás, Dósa Mátyás, Steinkohl Erika, Miklós Krisztina és Balogh Gábor) gond nélkül vonta be a közönséget a játékba, akik az előadás végén vastapssal jutalmazták Don Tomao és népes kompániájának humorban gazdag kalandjait.
 
Az évad soron következő előadásait 2018-ban láthatják az érdeklődők. Februárban egy különleges, kétrészes bűnügyi társasjátékkal, Paul Pörtner: Hajmeresztő című darabjával várjuk a nagyérdeműt, melyben a nézőknek is nagy szerep jut, márciusban pedig Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood című fergeteges vígjátékával zárjuk 2017/2018-as évadunkat. Külön örömünkre szolgál, hogy a darab kapcsán Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas,  érdemes és kiváló művészt is láthatjuk a békési színpadon.
 
Az idei évad sem szűkölködik majd izgalmas és humoros pillanatokban, mindenképpen érdemes lesz tehát jegyet váltani következő előadásainkra is, melyekről bővebb információt itt találnak .
 
Várjuk Önöket szeretettel, tartsanak velünk 2018-ban is!