Navigáció
 
November 25-én, szombaton 10 darab 5 fős csapat mérkőzött meg egymással a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban a League of Legends bajnokságon.
 
Az E-sport rendezvényre Békés megye egész területéről érkeztek kezdő és veterán játékosok, hogy hazavihessék a külön erre az alkalomra készített kupákat és érmeket, valamint a győzteseknek járó további értékes nyereményeket. Ezen felül a szervezést biztosító Time2Ace csapata más különlegességgel is készült a látogatók és a versenyzők számára egyaránt.
 
A versenyen résztvevő csapatoknak lehetőségük volt arra, hogy a lejátszott mérkőzésüket két, az E-sportban jártas és profi szinten is elismert játékos és menedzser elemezze ki. Így a játékosok olyan ismeretekkel és élményekkel gazdagodhattak a játékkal kapcsolatban, ami mind Békés megyében, mind az országban egyedülállónak számít. Ezen felül pedig a versenyt élőben lehetett követni az interneten, ahol a közvetítést két profi kommentátor tette színesebbé a nézők számára.
 
A League of Legends bajnokság első három helyezettjének járó díjakon kívül gazdára talált még az Xbox-on lejátszott Konzol-bajnokság győztesének járó kupa, továbbá a thevrgamer.hu jóvoltából a rendezvényen lehetőség volt kipróbálni az egyedülálló VR (Virtuális Valóság) élményt is.