Navigáció
 
A nagy sikerrel bemutatott „Anconai szerelmesek” után – a Madzagos Színházbérlet keretében – a Veres1Színház februárban egy újabb parádés előadással készül meghódítani a békési közönség szívét.
A társulat Ken Ludwig vígjátékával, a Hajszál híján Hollywood-dal látogat ismét a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba (Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.).
A sodró lendületű történet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár és családi utazótársulatának félreértésekben és komikus helyzetekben bővelkedő életébe nyújt bepillantást.  
Szurdi Miklós által rendezett fergeteges humorú darabban a színházrajongók Ethel szerepében viszontláthatják az egykor oly népszerű TV-sorozat, a Família Kft. szereplőjét, a Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész Esztergályos Cecíliát is.
 
Az előadás időpontja: 2018. február 20. (kedd) 19:00 óra
 
Jegyárak 2700 Ft, 3200 Ft, 3700 Ft, a választott hely függvényében.
 
Kedveskedjen szeretteinek, barátainak is és lepje meg őket egy-egy színházjeggyel, melyeket 2018. január 19-ig elővételben egységesen 2700 Ft-os kedvezményes áron vásárolhat meg! Az akciós jegyet vásárlók nyereménysorsoláson vesznek részt, melyben két szerencsés nyertes visszakapja belépőjegyének árát!
 
Intézményünk 2017. december 23-tól – 2018. január 1-ig zárva tart, ezen időszakban a jegyárusítás szünetel!
 
Bővebb információ és jegyvásárlás, telefonon a 06-66/411-142/16-os melléken; és a jegy@bekesikultura.hu e-mail címen.
 
Online jegyvásárlási lehetőségért kérjük kattintson ide!