Navigáció
 
Tájékoztatjuk kedves színházlátogatóinkat, hogy a 2017/2018-as Madzagos Színházbérlet utolsó előadásában műsorváltozás történt! A „Hajmeresztő” című bűnügyi társasjáték – a Veres1Színház bemutatásában – elmarad. 
Helyette Agatha Christie nagysikerű krimijével, Az Egérfogóval érkezik a társulat 2018. április 5-én a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központba.
A Veres 1 Színház előadása abba a legendás Agatha Christie-panoptikumba enged bepillantást, mely kép mindenkiben él, aki egy könyvet is olvasott a krimik koronázatlan királynőjétől. A fiatal házaspár kandallójában ég a tűz, a havat is behordja a szél a zord angol téli hóviharból, a legapróbb részletekig kidolgozott ruhák pedig mintha a 20-as évek angol coulour locale-ját idéznék elénk. A szórakoztató feszültséget a mikrorealista aprólékossággal kidolgozott látványvilághoz társult érzékenyen pontos színészi játék adja. Egyébként nem is valósulhatna meg a legfontosabb műfaji elvárás, az hogy két óra elteltével is folyamatosan ott munkáljon a nézőben a kérdés: ki lehet a gyilkos? De ott munkál, hiszen az utolsó pillanatig: „MINDENKI GYANÚS”.
 
Szereplők:
Mr. Paravicini – Székhelyi József, Jászai Mari-díjas színész
Mollie Ralston – Verebes Linda/Steinkohl Erika
Giles Ralston – Pál Tamás
Christopher Wren – Dósa Mátyás 
Trotter rendőrőrmester – Mohai Tamás
Mrs. Boyle – Zorgel Enikő
Metcalf őrnagy – Venyige Sándor
Miss Casewell – Miklós Kriszta
Zene: Lencsés Balázs
Dramaturg: Venyige Sándor
Díszlet, jelmez: Gedeon Boróka
Rendező: Schlanger András
 
Az előadás a Hughes Massie Ltd. engedélyével, a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével jött létre.
 
Megértésüket köszönjük! Szeretettel várjuk Önöket az előadásra!