Navigáció

 

 

Több, mint százan zumbáztunk egyszerre 2018.02.17-én Békésen a Városi Sportcsarnokban, amikor is a jó hangulatú együttléten túl a télűzés is szerepet kapott. 
 
Lelkes zumbás csoportok a megye számos településéről érkeztek hozzánk (Vésztő, Szeghalom, Füzesgyarmat, Okány, Gyomaendrőd, Köröstarcsa, Mezőberény, Békéscsaba). A házigazda Kiss Viktória ZIN zumba oktató vendége a köröstarcsai és békéscsabai kötődéssel rendelkező, jelenleg Győrben élő Nagy Diána volt, illetve a megyéből oktatók, akik a télűző program előtt három órás továbbképzésen is részt vettek, melyet szintén Diána tartott számukra, Magyarország egyetlen zumba salsa jammer-e.
A koreográfiák levezénylésében Gurmainé Csüllög Éva, Szabó Dóra, Csaplár Dominika és  Szedlák Máté zumba oktatók is kivették a részüket.
 
Az összejövetel jótékony célt is szolgált, a Szemem Fénye Alapítvány által működtetett pécsi Dóri Ház javára, mely az ország egyetlen gyermek hospice háza, 48.030 Ft adomány gyűlt össze. Ezúton is hálásan köszönjük a támogatást az adományozóknak.
 
Jövőre veletek ugyanitt folytatjuk!
 
Fotó: GA-Pix Fotó, Apáti-Nagy Lajos