Navigáció
 
A március 31-i Békési Rockzenekarok Találkozóján másodikként lép színpadra a békéscsabai Waste Of Skin zenekar.  Kisdi Endrével, a banda dobosával beszélgettem….
 
Nemrég énekes cserén ment át a zenekar. Ki az új énekes és mit érdemes róla tudni?
 
Az új énekes Arany Máté, akit szerintem kevés rockernek kell bemutatnunk itt Békés Megyében, ugyanis a korábbi zenekaraival és szólóban is eleget koncertezett ahhoz, hogy mindenki megismerhesse. Szerencsére már több formációban zenéltünk együtt, Sárközi Szabival a Glory of Destruction-ben zúztak, velem pedig a Hellcome-ban és a Life of Rock zenekarban játszott.
 
Kérlek, mutasd be a banda többi tagját is…
 
A Waste of Skin megalakulása tavaly május-júniusra datálható, viszont az alapító tagok közül hárman maradtunk, Sárközi Szabi gitáros és Sári Dominik basszeros. A másik gitárosunk is egy friss tag, Laurinyecz Szabi, aki novemberben érkezett a zenekarba. A tavaly nyári megalakulás után, most megint azt érezzük, hogy nagyon együtt vagyunk, ismét nagy az összhang a csapatban.
 
Az egyik legnagyobb video megosztó portálon van pár videó felvételetek. Csak feldolgozásokat nyomtok, vagy van saját próbálkozás is?
 
Készen még nincsen saját számunk, de ötletek már vannak. Mivel már korábban zenéltünk együtt más-más zenekarokban és már vannak közös szerzeményeink, így tervben van az is, hogy azok közül bevennénk egyet-kettőt a repertoárba, kicsit átdolgozva. Crying’s in Vain néven úton van az első saját számunk, amit már Máté és Szabi korábban megírt, de még nem tökéletes. Ha minden jól megy, lehet el is játsszuk Békésen.
 
Mik a távlati terveitek a zenéléssel?
 
Jelenleg az a célunk, hogy minél többen ismerjenek meg minket. Természetesen az az álmunk, hogy országos ismeretségre tegyünk szert, de nekünk már az is nagy elismerés, hogy több csabai koncertünkön hallhattuk számunkra ismeretlen emberektől, hogy miattunk jöttek el. Számunkra az a legfontosabb, hogy akik eljönnek a koncertünkre azok jól érezzék magukat.
 
Milyen dalokat hallhatunk tőletek a március 31-i békési koncerten?
 
Eddig a setlistünk főként punk-rock dalokból állt, de Mátéval elkezdtünk egy kicsit másabb repertoárt összeállítani. Igaz bent hagytunk egy-két punk számot, de inkább a hard rock vonal lesz a meghatározó ezen a koncerten. Lesznek nagy rockslágerek, viszont kevésbé ismert dalok is. Ez lesz az első békési koncertünk, ezért nagyon készülünk, hogy Nálatok is jól be tudjunk mutatkozni.
 
Köszönöm az interjút!