Navigáció
 
A CSÍK ZENEKAR KONCERTJÉRE MINDEN JEGY ELKELT!
 
A 42. alkalommal megrendezett Békés-tarhosi Zenei Napok zárásaként hazánk egyik legnépszerűbb népzenei formációja ad egy fergeteges koncertet 2018. július 1-jén (vasárnap) 18 órától a békési kulturális központban.
Az idén 30 éves zenekart több rangos díjjal jutalmazták, többek között Fonogram, Kossuth- és Prima Primissima díjjal.
Az együttes Kecskeméten kezdte tevékenységét, s a vidéki zenekarok közül szinte egyedül tudta állni a versenyt a legjobb budapesti táncházi bandákkal. Nagy elismerés volt számukra, hogy 2000-ben az olimpiai játékokat kísérő kulturális programhoz a zenekart választották ki, hogy képviselje Magyarország népi kultúráját Sydneyben. Szinte minden hazai nívós fesztiválon felléptek már.
 
Pályafutásuk alatt számos lemezük jelent meg, átdolgoztak többek között Kispál és a Borz és Quimby számokat, de Csík János kérésére Lovasi András is írt nekik szöveget. Kísérletezésük átütő sikerrel járt: “Senki nem ért semmit” című lemezük 2007-ben elnyerte “Az év hazai világzenei albuma” kategóriában a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének Fonogram díját, s hamarosan aranylemez lett. Olyan művészekkel adtak közös koncertet vagy dolgoztak együtt, mint Ferenczi György, Hobo, Presser Gábor, Lovasi András, Kiss Tibi és még sorolhatnánk.
 
A várhatóan páratlan élményt nyújtó koncertre korlátozott számban még kaphatók a jegyek a kulturális központ recepcióján vagy  online ide kattintva.
Belépődíj: 2500 Ft/fő, Békés Kártyával: 2000 Ft/fő
Csoportos kedvezmény minimum 10 fő esetén: 2000 Ft/fő
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u 23-25.)
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!