Navigáció
 
 
A 2018/2019-es évadban sem hagyjuk előadások nélkül a színházrajongó látogatóinkat. Ez alkalommal három nagy klasszikus és egy mai magyar író művének színpadi feldolgozásával készültünk a Madzagos Színházbérlet keretében az Önök szórakoztatására.
 
Kezdésként – a Wass Albert-emlékév előtti tisztelgés jegyében – 2018. október 19-én (pénteken) 19:00 órától erdélyi írónk egyik legmeghatározóbb művét, A funtineli boszorkányt tekinthetjük meg a budapesti Főnix Színház újrafeldolgozásában.
A folytatásban 2018. november 12-én (hétfőn) 19:00 órától Jókai Mór: A bolondok grófja című kétfelvonásos énekes bohóságát láthatjuk a budapesti Új Színház előadásában. A békési színpadon első alkalommal vendégszereplő színház előadásában – több kiváló magyar színművész társaságában, Tordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló színművészt is köszönthetjük.
2019 januárjában a Magyar Kultúra Napját ünnepeljük Molnár Ferenc: Üvegcipő című művének kétfelvonásos romantikus vígjáték feldolgozásával a budapesti Körúti Színház bemutatásában, Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész főszereplésével.
Az évad zárásaként 2019 februárjában a Hadart Színház érkezik legújabb fergeteges vígjátékával, a „Jöhetsz Drágám”-mal, melynek szerzője Moravetz Levente
 
Váltsa meg bérletét a legkedvezőbb áron a legjobb ülőhelyekre!
 
Bérletár: 10.000 Ft/4 előadás *; **
Jegyárak/előadás/fő: 2.700 Ft; 3.200 Ft; 3.700 Ft
AKCIÓ! 2018. szeptember 13-ig a bérlet első előadására minden ülőhelyre a legolcsóbb, 2.700 Ft-os egységáron válthatják meg belépőjegyüket!
 
Színházi Nyereményjáték!
Mindazok között, akik 2018. október 12-ig megváltják Madzagos Színházbérletüket a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (5630 Békés, Jantyik M. 23-25.), részt vesznek a nyereménysorsoláson, melynek során 2 fő visszanyerheti bérletének árát!
 
* A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható. A bérlet készpénzre nem váltható.
** A 2019. évi előadások pontos időpontjáról, legkésőbb a jelzett hónap előtt egy hónappal, a kulturális központ a bérletvásárló által megadott elérhetőségére tájékoztatást küld.
 
Bővebb információ a 66/411-142/16-os melléken.
Jegyek és bérletek válthatók a kulturális központ recepcióján július 17-től.
Online jegyvásárláshoz kérjük kattintson ide. Bérlet váltására csak személyesen, a kulturális központ recepcióján van lehetőség.
 
 
A budapesti Új Színház előadásának megvalósulását a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.