Navigáció
 
Nem csak világszerte, de kis hazánkban is hódítanak a feldolgozást játszó zenekarok és fesztiválok. 
A főként Békés megyei tagokból álló Rammsturm zenekar és a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központ közös szervezésében valósult meg a Tribute Madness elnevezésű koncert. Szeptember utolsó péntekjén 3 kiváló zenekar borzolta a kedélyeket.
Elsőként a gyulai székhelyű Pre-Load zenekar lépett színpadra, akik a Metallica „Load” album előtti korszakából a megszokott profizmussal tolták arcunkba a legjobb dalokat. Másodikként a várva várt Rammsturm zenekar lépett a világot megváltó deszkákra. Békésen, még soha nem látott pirotechnikával készültek a srácok, ami kellőképpen „befűtötte” a hangulatot. A banda nagyon kitett magáért. Az énekesüknek ez volt a búcsú koncertje, mivel karrierjét Los Angelesben építi majd tovább. Ezúton kívánunk mi is sok sikert a továbbiakban. Hogy stílusosak maradjunk: Keve, Auf Wiedersehen!
Az estét a budapesti 1StepKloser zárta, akik Magyarország egyik legjobb Linkin Park tribute zenekara. Ezen a szuper hangulatú estén több mint 300 rocker érezte jól magát, ami újabb rekord a Békési Rockzenekarok Találkozójának 10 éves történetében. Ismét bebizonyosodott, hogy van igény az igényes élőzenére.
 
A Rammsturm zenekar nevében is szeretnénk még egyszer megköszönni minden zenekarnak, hang- és fénytechnikusnak, segítőnek és nem utolsósorban a közönségnek, hogy itt voltak és jelenlétükkel hozzájárultak az est sikerességéhez.
 
Találkozunk 2019 tavaszán! Addig is járjunk minél több koncertre, mert a rock él és élni fog!
 
 
/Fotó: GA-Pix Fotó/