Navigáció
 
Október 17-én Balázs Fecó lép fel a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ színpadán egy egyedi zongora koncerttel, melynek címe: ’Változnak az évszakok’. A 67 éves, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes a magyar zenei élet népszerű, kiemelkedő és legendás egyénisége. 
 
Pályafutása 1967-ben a Neoton együttesben kezdődött, majd játszott a Taurusban. A kultikussá vált Korállal és a Balázs Fecó Band néven alapított formációival népszerűsége a mai napig töretlen. Eddig 37 albuma jelent meg, ebből húsz szólólemez volt. Olyan örökzöld slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Homok szélben, a Kőfalak leomlanak, a Kölykök a hátsó udvarból, a Maradj velem, az Érints meg, a Hétfői Hold, a Ne állj meg soha, az Évszakok, vagy épp a Csönd éve.
 
A békési koncerten Balázs Fecó egész életútjának minden nagy slágere elhangzik! Majd 50 év termése, nagyobbnál nagyobb slágerek és néhány meglepetés is felcsendül az előadóesten! A koncert után 5 perccel, közönségtalálkozóra is lehetőség lesz a kulturális központ előterében.
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 
Időpont: 2018. október 17. (szerda) 19:00 órai kezdettel
 
Jegyek még korlátozott számban kaphatók a kulturális központ recepcióján.
Elővételben 2999 Ft, aznap 3499 Ft.
 
Várunk minden zenebarátot sok szeretettel!