Navigáció

 

 
Rohanó világunkban egyre inkább felértékelődik az az idő, amit a családunkkal, rokonainkkal, barátainkkal együtt tölthetünk. Karácsonyhoz közeledvén, sokunk számára fejtörést okoz a megfelelő ajándék felkutatása, pedig a megoldás kézenfekvő, lepjük meg szeretteinket közös programokkal, élményekkel! Színházrajongók számára remek ötletet adhat például a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ aktuális színházi ajánlata.
 
A 2018. decemberben 14-én 19:00 órától bemutatásra kerülő Ray Cooney nagysikerű bohózatával, A miniszter félrelép című darabbal, (amely a Bánfalvy Stúdió kizárólagos produkciója), vagy a 2019. január 23-án 19:00 órától műsorra tűzött romantikus vígjátékkal, Molnár Ferenc Üvegcipőjével, (amely a Körúti Színház előadása) garantáltan maradandó élményt ajándékozhat és még el sem kell a városból utaznia érte.
 
A két előadásról bővebb információt itt (A miniszter félrelép) és itt (Az üvegcipő) olvashat.
 
Az üvegcipőre online jegyvásárlási lehetőség ide kattintva érhető el. Erre az előadásra 2018. december 20. éjfélig minden ülőhelyre egységesen 2.700 Ft-ért vásárolhatja meg belépőjegyét!
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy A miniszter félrelép című előadásra jegyek csak a kulturális központ recepcióján válthatóak!