Navigáció
2019. július 22-26. között Honismereti Táborba várunk 11-15 év közötti fiatalokat, a Dánfoki Üdülőközpontba.
A táborozók megismerkedhetnek a Körös-parti felfedező túrák folyamán a természet élő- és növényvilágával, melyeknek formakincsét a gyakorlati foglalkozások alkalmával használhatják majd fel munkáik elkészítéséhez.
Felfedezhetik a vízi élővilág csodáit a Pankotai Gábor világbajnok kajakozó vezette kajaktúrán, valamint megismerkedhetnek a helyi kultúra hagyományaival és szépségeivel is játékos formában. A tábor vezetője Szabó Sándor, aki elhivatott szakmai tudással felügyeli majd a tábor eseményeit.
A részvételi díj 15 000 Ft/fő, mely tartalmazza az oktatás és a túrák díját, kézműves foglalkozást, tízórait, ebédet és uzsonnát. Ha elmúltál 11, de még nem vagy 15 éves, és szívesen részt vennél egy izgalmas, kalandos egyhetes táborban, akkor idén nyáron köztünk a helyed Dánfokon.
Jelentkezni az ide kattintva elérhető online jelentkezési lap kitöltésével vagy személyesen a Dánfoki Üdülőközpontban vagy a kulturális központ recepcióján (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) lehet.

A részvételi díjat befizetni személyesen a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban lehet 8-18 óra között, vagy a Dánfoki Üdülőközpontban, ahol SZÉP kártyát is elfogadunk.
Átutalással az Erste Banknál vezetett 11600006 – 00000000 – 25170777 számlaszámra van lehetőség befizetni az összeget. Kérjük a megjegyzés rovatba beleírni a jelentkező és a tábor nevét.
Kedvezményezett: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ.

Bővebb információ Almási Márta táborszervezőtől (+36 20 272-3959; udulokozpont@gmail.com) kérhető.
Jelentkezési határidő: 2019. július 15.
A tábor a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szervezésében valósul meg.
Támogató: