Navigáció

Hamarosan megvásárolható a 2019/2020-as Madzagos Színházbérlet!

Bár még előttünk áll a nyár, intézményünk, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ már nagy lendülettel készül a 2019/2020-as Madzagos Színházbérlet kibocsátására.
A februári „Színházi elégedettségi kérdőívünk” eredményét is figyelembe véve, az új évadban arra törekszünk, hogy a bemutatásra kerülő előadásokkal színházlátogatóink számára újra sok-sok vidám percet szerezzünk.
Megragadva az előző évadunkban bevezetett négy előadást tartalmazó bérletszerkezet sikerét, az új évadban is ugyanennyi előadással szeretnénk az Önök számára minőségi szórakozást biztosítani.
Ebben három nagyszerű Budapestről érkező színházi társulat lesz a segítségünkre.
Elsőként az ÉLESS-SZÍN nyitja a sort. Október 15-én a Békésen debütáló társulat Görgey Gábor történelmi háttérrel bíró bohózatát, a Huzatos házat adja majd elő. Jövő év januárjában pedig – tisztelegve a Magyar Kultúra Napja előtt – egy vígjátékkal Heltai Jenő: Néma Leventéjét állítják a színpadra.
A két előadás során számos neves és ismert színművészt köszönthetünk városunkban. Többek között a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művészt, Koncz Gábort; a Jászai Mari-díjas érdemes művészt, Mihályi Győzőt; a szintén Jászai Mari-díjjal kitüntetett színésznőt és színészt, Gregor Bernadettet és Kertész Pétert, továbbá Várkonyi Andrást, Nyertes Zsuzsát, stb.

Novemberben a békési közönség rekeszizmait már bizonyítottan többszörösen jól átmozgató Hadart Színház érkezik legújabb „Ketten egy/más ellen” című vígjátékával.

2020 februárjában a Körúti Színház zenés vígjátéka, a Zsákbamacska zárja színházi évadunkat, Esztergályos Cecília, Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész főszereplésével.

Itt szeretnénk gratulálni a fent említett kérdőívhez kapcsolódó nyereményjátékunk nyertesének, Domokos Jánososnénak, aki már biztosan egy 2019/2020-as Madzagos Színházbérlet tulajdonosa lesz!

Hogy Ön se maradjon le előadásainkról, váltson bérletet a legkedvezőbb áron a legjobb ülőhelyekre!

Bérletár: 10.800 Ft/4 előadás *; **
Jegyárak/előadás: 2.900 Ft; 3.400 Ft; 3.900 Ft
* A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható. A bérlet készpénzre nem váltható.
** A 2020. évi előadások pontos időpontjáról, legkésőbb a jelzett hónap előtt egy hónappal, a kulturális központ a bérletvásárló által megadott elérhetőségre tájékoztatást küld.

A Madzagos Színházbérlet megvásárolható a kulturális központ recepcióján (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 2019. május 20-tól.

Bővebb információ: molnar.maria@bekesikultura.hu; 20/400-2338

Helyfoglalás: 66/411-142/16; jegy@bekesikultura.hu

Szeretettel várjuk előadásainkra!