Navigáció


A Kondoros és Környéke Polgári Együttműködés Egyesület szervezésében, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ segítségével kerül megrendezésre a Békési Néptánctalálkozó, melynek a Dánfoki Üdülőközpont ad otthont 2019. augusztus 20-án 14 órától.
A találkozó célja lehetőséget teremteni a környéken működő néptáncegyütteseknek a bemutatkozásra, a kapcsolatteremtésre, valamint arra, hogy a résztvevők megismerhessék és megélhessék magyar néptánc örökségünk gazdagságát és sokszínűségét.
Az augusztus 20-i Szent István-napi Ünnepségsorozat részeként megrendezett eseményen a gyomaendrődi Körösmenti Néptáncegyüttes és a békési Belencéres Néptáncegyüttes lép fel, valamint táncház is várja az érdeklődőket, melyet Mahovics Tamás néptáncpedagógus, a Népművészet Ifjú mestere vezet. A találkozót Izsó Gábor, Békés város polgármestere nyitja meg 14:00 órától.
A színpadi műsorok mellett színes családi programok, népi játszótér és körhinta, kézműves foglalkozások, Kádár Ferkó fotószínháza, arcfestés, bubifoci, valamint kalandpark teszi színessé a délutánt.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.