Navigáció

Az idei év mindenkinek egy kicsit másabb, mint az előzőek, így talán nem meglepő, hogy ebben az évben a Bio-konyha sem a megszokott módon egy témával várja az érdeklődőket. A Madzagfalvi Családi Napok szombatján „Mi készülhet a Bio-konyhában?” címmel várjuk mindazokat, akik szeretnek sütni-főzni, azokat, akiknek fontos az egészséges táplálkozás, akik szívesen kipróbálnának új dolgokat a konyhában. Ezen az alkalmon szeretnénk bemutatni mindenkinek, hogy mennyire sokszínű a Bio-konyha szakkörünk.  Többek között bepillantást nyerhetünk a kovászos kenyér, valamint az erjesztett savanyúságok készítésébe, az ecetkészítés rejtelmeibe és szó esik majd a savanyított tejtermékekről is.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2020. szeptember 12-én (szombat), 15 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ tankonyhájába.
A belépés ingyenes.