Navigáció

Bár a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ kapui még zárva vannak, bízunk abban, hogy a járványhelyzet enyhülésével nemsokára újra fogadhatunk látogatókat. Nem telnek azonban eseménytelenül a hetek, hiszen ez idő alatt is folynak a felújítási munkálatok az épületben, valamint a rendezvények szervezése is folyamatban van.


A TOP-7.1.1-16 Inspiráló nyitott tér – A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ infrastrukturális korszerűsítése, fejlesztése c. pályázat keretén belül jelenleg a belső terek átalakítása folyik. Megújul az aula és a közösségi tér, a recepció, a színháztermen belül a hangosító helyiség, valamint az épület földszintjén többcélú konferenciateremként és tanteremként is használható helyiségek és egy kávézó is kialakításra kerülnek.


A zárvatartás alatt is folynak a rendezvények előkészítő munkálatai. A Madzagfalvi Napok mellett más kisebb programok is körvonalazódnak már. Ha a járványügyi szabályozások lehetővé teszik, egy gyermeknapi műsort is szeretnénk megtartani május utolsó vasárnapján.

Intézményünk előreláthatólag június közepétől tud látogatókat fogadni. Ha újraindul az élet, számos, színes programmal várjuk majd a békésieket és a környékbelieket.