Navigáció

PROGRAMVÁLTOZÁS!
Az alább feltüntetett, a Sportcsarnokban helyet kapó programokon kívül szabadtéri elemekkel is kiegészül a Városi Gyermeknap. A Rendezvény téren édesség és játék árusok, valamint ugrálóvár, tűzoltó autó, kresz totó és ingyenes trambulin is várja majd a gyermekeket. A Rendezvény téri forgatag szabadon látogatható védettségi igazolvány nélkül.

Május utolsó vasárnapja minden évben a legkisebbeké.
Idén a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzattal összefogva készül arra, hogy május 30-án egy vidám gyermeknapi rendezvénnyel fogadja az apróságokat a Városi Sportcsarnokban (bejárat a Csíkos utca felől).
A 15:30 órakor kezdődő program Kálmán Tibor, Békés város polgármesterének köszöntőjével indul, majd a Szokolay Sándor Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek és tanárainak Mini gyermekkoncertjét élvezhetik a jelenlévők.
16:00 órától Fazekas Mihály klasszikus meséje, a „Ludas Matyi” lesz megtekinthető a Léghajó Meseszínház előadásában.
17:00 órától Hevesi Imi bácsi zenés gyermekműsora szórakoztatja a legkisebbeket és zárja a napot.

A hatályos jogszabályok értelmében, a Sportcsarnokban, a 15:00 órától kezdődő beléptetéskor a gyermekeket kísérő felnőtt csak védettségi igazolvány és egy fényképes, személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával látogathatja a rendezvényt, melyen maszk használata javasolt.

A belépés díjtalan! Minden kisgyermeket szeretettel várunk!

Bővebb információ: 06/66-411-142, bekesikultura@bekesikultura.hu

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!