Navigáció

2021. augusztus 19-22. között kerül megrendezésre Békésen a XXIII. Madzagfalvi Napok, melyre árusok, kézművesek jelentkezését várjuk, az alábbi feltételek elfogadása mellett.

Helyszín: Békés, Erzsébet-liget és Rendezvény tér

Bérleti díj és jelentkezési feltételek:

  • A helyszín bérleti díja:
    – kézműves és egyéb termékeket forgalmazó árusoknak: 5 000 Ft/méter/nap
    – ételt és italt forgalmazó árusoknak: 10 000 Ft/méter/nap
  • A minimálisan bérelhető terület: 2 m
    A jelentkezést csak úgy tudjuk fogadni, ha mind a 4 napra szól!
    A terület számításába nem csak az áru számára felállított asztal hosszúsága, hanem a sátorból oldalra kilógó vagy mellette elhelyezett termékek helyfoglalása is beleszámít!
  • Jelentkezési határidő: 2021. július 30.
  • Jelentkezni a kulturális központ szervezőjénél, Molnár Máriánál a 66/411-142-es telefonszámon, vagy a molnar.maria@bekesikultura.hu e-mail címen lehet. Online jelentkezéshez kérjük kattintson ide.
  • Munkatársunkkal történő előzetes egyeztetést követően – postán ajánlva vagy személyesen – kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni hozzánk az utalással egy időben a területfoglalási szerződést, melyet a jelentkezéskor megadott e-mail címre továbbítunk a jelentkezőnek.
  • A négy napra kikötött területhasználat díjának első részletét (vagyis a fizetendő összeg felét) július 30-ig lehet pénztárunkban, készpénzben, vagy utalással rendezni a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Erste Banknál vezetett számlaszámára, mely a következő: 11600006-00000000-25170777. (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és az áru jellegét.)
  • A bérleti díj 2. részletét pedig munkatársunk szedi be augusztus 19-én, a rendezvény első napján
    Az érvényes, aláírt szerződés és az első részlet befizetése a kipakolás feltétele! Bármelyik hiányában a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa dönt a további teendőkről.
  • A jelentkezőnek az árusításhoz szükséges engedélyekkel és tárgyi feltételekkel rendelkeznie kell.
  • Az árusítás időtartama alatt a kereskedő környezetének folyamatos tisztántartásáról köteles gondoskodni. Az árusítást befejezően a helyszínen szemetet nem hagyhat.
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy áru fajtánként az első 3 legkorábban bejelentkezett és az első részletet befizető árust részesítjük előnyben!

A kulturális központ, mint bérbeadó fenntartja magának az alábbi jogokat:

  • Az árusok elhelyezése az Erzsébet-ligetben történik, a Bagoly Vendéglő parkolójához vezető betonút egyik oldalán.
  • A szerződésben megjelölt áramigények szerint, elektromos szakemberünk jóváhagyásával történik a pontos helyek kijelölése, melynek változtatása csak a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa vagy a kijelölt elektromos szakember beleegyezésével lehetséges. Természetesen igyekszünk azonos árucikkeket forgalmazó árusokat nem egymás mellé tenni és figyelni az egyedi igényekre, de az elektromos hálózat biztonságos és üzemképes kiépítése az, ami elsődlegességet élvez! A szerződés kötésekor a területet igénylők kötelesek ezt tudomásul venni.
  • Élelmiszert árusítókat a Rendezvény térre csak akkor engedhetünk, ha a Madzagfalvi Napok vendéglátását biztosító vállalkozó ahhoz előzetesen hozzájárult, természetesen ehhez is külön megállapodás szükséges.

Amit a jelentkezőnek saját magának kell biztosítania:

  • A kulturális központ csak központi áramelosztó helyet biztosít, a bérlők hosszabbítóval és saját elosztóval kell rendelkezzenek, valamint műszaki berendezéseik rendeltetésszerű használatáért felelősséggel tartoznak.
  • A rendezvényen üzemeltetett berendezések műszaki állapotáért és üzembiztos használatáért kizárólagos felelősséget a bérbe vevő vállal. Gondoskodik továbbá a balesetvédelmi és munkavédelmi előírások betartásáról, továbbá a vásárlók számára számlát, nyugtát állít ki.

Minden egyéb, a megállapodáshoz szükséges kérdéses esetet és feltételt a területbérleti szerződés tartalmaz.

A rendezvény szervezése és lebonyolítása során, intézményünk az aktuális járványügyi rendelkezések figyelembevételével jár el.
Kérjük Önöket, hogy fokozottan ügyeljenek a járványügyi és higiéniai szabályok betartására és betartatására.