Navigáció

Maximális kikapcsolódás és pihenés. Annyit foglalkozunk a ruhánkkal, a külsőnkkel, a kocsinkkal, a testünkkel, de ami mindezt mozgatja, és működteti, azzal nem foglalkozunk. Pedig a szellemünk, lelkünk karbantartása mindennél fontosabb, ugyanis az határozza meg azt, hogyan érezzük magunkat és hogyan élünk. Mire elég az, hogy félelemben élünk, vagy folyamatosan zaklatottak vagyunk? Tudunk-e csak úgy nyugodtan ülni, tevékenykedni? Tudjuk-e élvezni a jelen nyugalmas pillanatát, ahol nem hajszol bennünket az elménk és nem kényszerít visszafordíthatalan döntések meghozatalába?
A hangfürdő pont erre való: kisimít, elcsendesít és megnyugtat.
A hangtálak gazdag hangzásukkal egyaránt hatnak a testre és lélekre, elősegítik a test-lélek-szellem egységének megtalálását, a teljes megújulást.

2021. október 7-én, csütörtökön 18 órától hangtál meditációra vár minden kedves érdeklődőt Dávid Gréta a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

A 60 perces hangfürdőre érdemes hozni vizet plédet, kispárnát, polifoamot, hogy kényelme biztosítva legyen. Amennyiben széken kényelmesebb, azt is tudunk biztosítani.

Részvételi díj: 3000 Ft/fő

Részvételi szándékát az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen kérjük jelezni:
Tel.: Dávid Gréta 20/50-69-064
E-mail.: tibetihangtalak@gmail.com

Bővebb információ: tibetihangtalak.hu