Navigáció

 

Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember előadásain azokról a kérdésekről beszél, amelyek a leginkább foglalkoztatnak bennünket, egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyszerű magyarázatokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Hatalmas személyes varázsa és fergeteges humora van, előadásai minden alkalommal maradandó élményt nyújtanak.


Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak, bárki bejöhet, nem kell semmilyen elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.


Elégedetten az élettel című előadásának középpontjában az a kérdés áll, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nem csak úgy elviselni, elhordozni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? Vajon mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan?


Ezekre a kérdésekre keresi a választ Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban.
2021. október 21-én, csütörtökön 18 órától tart előadást Békésen az Út az egészség felé szakmai konferencia keretein belül, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

A grafológia számos szerkezeti elemet vizsgál: pl. a betűk iránya, dőlése, sorok, betűk, ékezetek, margók ezek mind információval szolgálhatnak. A grafológiai vizsgálat megmutatja a személyiség legfőbb jellemzőit, hogyan viszonyul a környezetéhez, milyen a gondolkodásmódja, mik a vágyai.

A konferencián Bánszki Ildikó grafológus önismereti kérdésekben és a lehetséges problémák beazonításában segít. Útmutatást ad, hogy mibe kapaszkodhatunk a nehéz időszakokban, miből meríthetünk erőt, valamint módszereket és technikákat nyújt az egyensúlyunk újbóli eléréséhez.


Bánszki Ildikó grafológus, írásszakértő 2021. október 21-én, csütörtökön 19 órától tart előadást Békésen az Út az egészség felé szakmai konferencia keretein belül, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

A konferenciára a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni az előadáson, részvételi szándékát jelezze a kulturális központban személyesen vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 06 66/411-142 /16-os mellék vagy 06 20/569-8058.

A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.

Az előadás a hatályos járványügyi jogszabályok betartásával kerül megrendezésre.

A konferencia támogatója: