Navigáció

Több éves hagyományt ápolva, a Békés Városi Kulturális Központ táncos lábú gyermekek számára idén nyárra is meghirdeti nagy népszerűségnek örvendő, néptánc táborát. Az 5 nap során – 2022. augusztus 1-5. között – Békés megyei néptáncokkal és népi hangszerekkel és gyermekjátékokkal ismerkedhetnek a résztvevők, valamint kézműves foglalkozásokon keresztül sajátíthatják el népi képzőművészetünk alapjait.

A tábor utolsó napján, pénteken 16:00 órától táborzáró néptánc bemutatón adnak számot a résztvevők a hét folyamán tanultakról.

Oktatók:
Mahovicsné Ladányi Anita néptáncpedagógus
Mahovics Tamás néptáncpedagógus


Korosztály: 6-13 éves (már iskolába járó) táncolni szerető gyermekek.

A tábor díja idén is 20.000 Ft/fő, mely az oktatást, szállást, kézműves foglalkozást, tízórait, ebédet és uzsonnát foglalja magába.

Táborhelyszín: a Belencéres Néptáncegyüttes próbaterme (Békés, Petőfi u. 21.)

Jelentkezni az ide kattintva elérhető online regisztrációs lap kitöltésével lehet, vagy papíralapú jelentkezési lapon, amit a kulturális központ recepciójánál (Békés, Jantyik M. u. 21-25.) lehet kérni az intézmény nyitvatartási ideje alatt. (A jelentkezési lap sokszorosítható.)

Kérjük, töltse ki és írja alá az ide kattintva tölthető szülői nyilatkozatot, melyet a tábor első napjának reggelére hozzon magával a gyermek.

A részvételi díjat átutalással kérjük rendezni, a Békés Városi Kulturális Központ, Könyvtár, Múzeum és Sport Nonprofit Kft. Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-97230207 számlaszámára.

Kérjük a megjegyzés rovatba beleírni a jelentkező és a tábor nevét.
Kedvezményezett: Békés Városi Kulturális Nonprofit Kft.

A befizetésről számlát állítunk ki a megadott számlázási címre. Ennek hiányában lakcímre szóló számlát készítünk, amit utólag nem tudunk módosítani.

Az online regisztrációnak vagy jelentkezési lap visszaküldésének, valamint a részvételi díj átutalásának határideje: július 24.


Bővebb információ:
Tel: 06 66 411-142-16-os mellék, email: bekesikultura@bekesikultura.hu

Szervező: Békés Városi Kulturális Központ, Könyvtár, Múzeum és Sport Nonprofit Kft. (5630 Békés, Jantyik M. u. 21-25.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!