Navigáció

A Békési Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat és a Békés Városi Kulturális Nonprofit Kft.,

az idei évben Békés újbóli várossá nyilvánításának 50. évfordulója alkalmából „Kis békési gyerek vagyok” címmel rajzversenyt hirdet alkotni szerető, békési 6-10 év közötti nagycsoportos és alsó tagozatos gyermekek számára.

Ha Te is a fent említett korosztályba tartozol és szeretsz alkotni, akkor kapd elő gyorsan az írószereidet és mutasd meg általuk, hogy Te gyerekszemmel hogyan látod városunkat, Békést. Például rajzold, vagy fesd le kedvenc helyeidet, legyen az egy játszótér, vagy akár az az épület, ahol laksz, vagy tanulsz. A képeddel akár megmutathatod nekünk azt a békési ünnepséget, vagy rendezvényt is, ahol az elmúlt években jól érezted magadat.

Bátran engedd szabadon a fantáziádat, alkoss szabadon, csupán arra kérünk, hogy szüleid, illetve tanítónőd/óvónőd segítségének bevonásával tartsd be az alábbi nevezési feltételeket:

Nevezni 1 db A/4-es lapon, bármilyen technikával készített, egyéni alkotással lehet, melyet hétfőn és szerdán 8:00 – 17:00 óra között a Békés Városi Kulturális Központba (Békés, Jantyik M. u. 21.-25.) kell leadni.

A rajzok beérkezési határideje: 2023. március 27.

Más rajzversenyre benyújtott művekkel nem lehet a versenyen indulni!

A pályaművek hátoldalán a következő adatokat kérjük feltüntetni:
– az alkotó neve, életkora, tanintézményének neve (óvoda/iskola),
– szülő/gondviselő elérhetősége (telefonszám),
– a beküldött kép címe

Nevezési díj nincs!

Díjazás:

­2 kategóriában (óvodás, kisiskolás) I-III. helyezés
a kulturális központ különdíja

A képek elbírálását Bartyik Gitta meseterapeuta, Béres Istvánné a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde igazgatója és Csuta György festőművész, munkája segíti.

A zsűri által elbírált rajzokból 2023. április 4-én 17:00 órától a kulturális központ épületében a pályázati kiírással azonos című kiállítás nyílik, melyre minden kedves alkotót és érdeklődőt szeretettel várunk!

A nyerteseket a megadott elérhetőségen értesítjük.
A pályázat beküldésével a pályázó szülője/gondviselője hozzájárul a gyermek adatainak a pályázattal összefüggő kezeléséhez.

Minden kis alkotónak jó munkát kívánnak a szervezők!