Navigáció

Áprilistól újraindulnak a giri (kettlebell) edzések a Békés Városi Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 21-25.). A giri legnagyobb előnye, hogy nincs nemhez és korhoz kötve bárki elkezdheti, így ajánljuk mindenkinek, aki sportolni szeretne! 

Az edzések időpontja: minden héten kedden és csütörtökön 17:00 – 18:00 óra között.
Jelentkezés folyamatosan a kulturális központban.

Valamikor Oroszországból indult hódító útjára a giri, napjainkban pedig a világ számos részén évtizedek óta elismert sportnak számít. Hazánkban néhány éve jelent meg, mint versenysport, de egyre ismertebb és népszerűbb a fiatalok és idősebbek, férfiak és nők körében egyaránt.
A giri érdekessége, hogy a versenyeken nemek és súlycsoportok szerint mérik össze a sportolókat és a súlyemeléshez hasonlóan, itt is vannak fogásnemek. A giri-sport három fő technikát különböztet meg: szakítás, lökés, és hosszú ciklus. Ezeket a gyakorlatokat egy-egy elem begyakorlásával lehet tökéletesíteni, majd összekötni sorozatba.
Ez a sportág kimondottan jó azoknak, akik szeretnék karbantartani a testüket a test teljes átmozgatásával, erőnlétileg erősebbeknek lenni. A giri lehetőséget biztosít arra is, hogy kisebb és nagyobb versenyeken kipróbálhasd magad és összemérhesd tudásodat másokkal.

Bővebb információ:
Békés Városi Kulturális Központ:
 06 66/411-142

Gyere és hozzunk össze egy jó kis csapatot!