Navigáció

Békés városa izgalmas eseményekkel készül az év legvarázslatosabb időszakára, az adventre. Advent első vasárnapján, 2023. december 3-án a Gödörben találkozhatnak a város lakói és az ide látogatók, hogy együtt ünnepeljenek és hangolódjanak a karácsonyra.

A rendezvény fő attrakciója Kocsis Dénes, a kiváló musical színész és énekes, aki felejthetetlen alakításaival számos rajongót szerzett magának. Kocsis Dénes karácsonyi műsora biztosítja, hogy advent első vasárnapja emlékezetes legyen.

Az advent különleges hangulatát az ünnepi díszek és a meleg italok, a forralt bor és a forró csokoládé teszik teljessé. A résztvevők egész nap gyönyörködhetnek az ünneplőbe öltözött Gödörben és az adventi koszorú fényében, délután 15.00 és 18.00 óra között pedig adventi vásárral várjuk az érdeklődőket.

A délután folyamán köszöntőt mond: Kálmán Tibor, Békés város polgármestere. Igei gondolatokat mond: Surman László, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió hitéleti-missziós főigazgatója. Igét olvas és imádkozik:
Bócsa Roland, a Békési Baptista Gyülekezet lelkipásztora.
Advent első vasárnapján közreműködik a Központi Óvoda csoportja.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

II. ADVENTI VASÁRNAP programjairól bővebben ide kattintva olvashat.