Navigáció

2024. 04.18 – án „Oda vagyok magáért…” címmel adta elő különleges zenés életrajzi vígjátékát Nagy Ibolya színésznő, Déryné-díjas operett primadonna és Csengeri Attila eMeRTon-díjas színész-énekes a Kulturális Központ színháztermében.

Fényes Szabolcs születésének 110 éves évfordulóján Klemen Teréziának, a korábrázolás és a szórakoztatás olyan egyvelegét sikerült létrehozniuk, ami több mint egy életrajzi játék. Fényes Szabolcsról, az operettszínház egykori igazgatójáról, erről a kalandos életű, igazi bohémről, a zseniális zeneszerzőről szólt. Érdekes volt a mű, mert tanítot, bemutatta a kort, amelyben éltek, a politikai és társadalmi hangulatot, valamint visszaidézte azt a csengő, népszerű zenét, amit milliók daloltak. Korhangulat, életút, játék, munka, emlékezés, humor, tisztelet, öröm és bánat…ez mind együtt, ebben a darabban.

A két felvonásos darab egy tartalmas, de vidám estét nyújtott az érdeklődőknek és operettet kedvelőknek – együtt énekelhették a szebbnél szebb Fényes slágereket: pl. Nem csak a 20 éveseké a világ, Fehér akácok, Szeretni bolondulásig, Mindenkinek van egy álma… és még megannyi örökzöldet.