
Édes és sós sütemények különféle gabonákból
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület szeretettel vár...
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület szeretettel vár...
Az idei év első BIO-KONYHA szakkörére invitál minden kedves érdeklődőt a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ...
Decemberben Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és a békési Biokultúra Egyesület “Készülődés a Karácsonyra” címmel, ünnepi menüt fog készít a következő Bio-konyha szakkörön....
Decemberben Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és a békési Biokultúra Egyesület “Készülődés a Karácsonyra” címmel, ünnepi menüt...
Októberben Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és csapata a savanyított káposzta készítését mutatja be az érdeklődőknek a...
Ebben a hónapban végre ismét jelentkezik a BIO-KONYHA szakkör. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és a Békés...