Navigáció
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, aki szívesen kipróbálná a különböző egészséges gabonákból készült finom édes és sós süteményeket!
Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök, a szakkör vezetője ebben a hónapban is naprakész információkkal és bevált receptekkel készül a BIO-KONYHA szakkör következő alkalmára ellátogatók részére! 
 
Időpont: 2014. április 25. (péntek) 17:00 óra

 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)
Bővebb infó: www.bekesikultura.hu, Dacziné Dúzs Julianna: +36 70 2933926, Darányi Berta: +36 20 2446603
 
A részvétel ingyenes!
 
Minden új és visszatérő érdeklődőt szeretettel várunk!