Elméleti lehetőségek, gyakorlati tapasztalatok burgonya termesztésben
A burgonya az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, amiből nagyon sok finomságot lehet készíteni. Kellő odafigyeléssel a...
A burgonya az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, amiből nagyon sok finomságot lehet készíteni. Kellő odafigyeléssel a...
Napjainkban egyre több helyen hallhatunk a batátáról, de sokan még mindig nem ismerik, vagy idegenkednek...
Az idő múlásán gyakran elmélkedünk, előbb vagy utóbb, mindenki életében eljön az a pont, hogy...
Péntek délután zsúfolásig megtelt nőkkel és férfiakkal, fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt a Bio-konyhának otthont adó...
Sokan nem szeretjük a vasárnapokat, olyan lehangolóak, főleg így télen. Hideg is van, sötét is,...
Májusban Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezetésével gyógy- és fűszernövények kerülnek bemutatásra a Bio-konyha szakkörön. Rengeteg módon...
Ebben a hónapban a Bio-konyha szakkörön a hajdinával és kölessel ismerkedünk meg. A köles gyomrunk...
Ebben a hónapban a Bio-konyha szakkörre látogatók a száraztészta készítéssel ismerkedhetnek meg. A szakkört ezúttal is...
Az ősz egyik legismertebb gyümölcse a dió, így ebben a hónapban a Bio-konyha szakkörön is...
A nyár a befőzések ideje, de nem mindegy, hogy a különböző gyümölcsöket, zöldségeket hogyan tesszük...