Elméleti lehetőségek, gyakorlati tapasztalatok burgonya termesztésben
A burgonya az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, amiből nagyon sok finomságot lehet készíteni. Kellő odafigyeléssel a...
A burgonya az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, amiből nagyon sok finomságot lehet készíteni. Kellő odafigyeléssel a...
Ebben a hónapban a Bio-konyha szakkörre látogatók a száraztészta készítéssel ismerkedhetnek meg. A szakkört ezúttal is...
A nyár a befőzések ideje, de nem mindegy, hogy a különböző gyümölcsöket, zöldségeket hogyan tesszük...
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület szeretettel vár...
Az idei év első BIO-KONYHA szakkörére invitál minden kedves érdeklődőt a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ...
Decemberben Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és a békési Biokultúra Egyesület “Készülődés a Karácsonyra” címmel, ünnepi menüt fog készít a következő Bio-konyha szakkörön....
Decemberben Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és a békési Biokultúra Egyesület “Készülődés a Karácsonyra” címmel, ünnepi menüt...
Vasárnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, ezzel is jelezvén, hogy már nem sokat...
Vasárnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, ezzel is jelezvén, hogy már nem sokat...
Októberben Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök és csapata a savanyított káposzta készítését mutatja be az érdeklődőknek a...