Navigáció

A burgonya az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, amiből nagyon sok finomságot lehet készíteni. Kellő odafigyeléssel a krumpli hosszú hónapokig képes megőrizni tápértékét, így a téli hónapokban is bátran fogyaszthatjuk. A Bio-konyha májusi alkalmán „Elméleti lehetőségek, gyakorlati tapasztalatok burgonya termesztésben” címmel kerekasztalbeszélgetést tartanak a Békés és Környéke Biokultúra Egyesület tagjai, Nagy Piroska, Vári Sándor és Csávás István. A délután folyamán megosztják tapasztalataikat, segítséget nyújtanak mindazoknak, akik szeretnék saját maguknak megtermelni a burgonyát. A résztvevőknek lehetőségük nyílik kérdéseikre választ kapniuk, számos új ismerettel gazdagodhatnak a fajták, a termesztés, tárolás és a felhasználás kapcsán is. A Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök által vezetett előadáson a részvétel ezúttal is ingyenes.

Időpont: 2022. május 16. (hétfő), 17 óra

Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 21-25.)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!